We zijn allemaal op een reis, ieder op zijn eigen manier. Rijkend naar het herinneren van onszelf, ons licht, onze innerlijke bron. Voor mij stond deze reis de laatste jaren vooral in het thema van terug thuiskomen in mijn lichaam. Het weer eigen maken en durven voelen van haar taal.  Wat zijn de signalen van mijn lichaam en hoe kan ik hiernaar luisteren?

Het was een weg terug naar veiligheid in mijzelf, zodat de wereld weer mijn veilige plek werd. En mijn lichaam weer een veilige bedding voor mijn zielslicht. Een weg terug uit conditionering die mij niet meer diende.

Ik heb op deze zoektocht veel soorten van heling benaderd. Hierin heb ik vooral gefocust op de fysieke, emotionele en mentale processen. Niet beseffende dat er één erg belangrijk onderdeel miste.

De freebird healing van Carmen heeft mij de invloed van het energetische lichaam laten voelen. Het heeft mij laten herinneren hoe al onze lichamen: fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch met elkaar verbonden zijn.

Tijdens de heling van Carmen zijn er veel energetische blokkades uit vorige levens opgeschoond. Ook zijn er andere energieën die niet tot mij behoorden, uit mijn veld verwijderd. Het opschonen van mijn energetisch lichaam heeft gigantisch veel ruis weggehaald en letterlijk ruimte gecreëerd voor mijn zielslicht om terug te komen in mijn lichaam. Hierdoor werd het voor mij veel makkelijker om mijzelf te horen, mijn signalen te herkennen en mijn gevoelens en emoties te plaatsen. Dit zorgde ervoor dat deze niet meer luid hoefde te schreeuwen voor aandacht, maar ik in liefdevolle fluisteringen nu begeleid door de signalen van mijn lichaam en ziel door het leven kan.

Sindsdien is het reinigen van mijn energieveld bijna een dagelijkse gewoonte. Het heeft mij geleerd mijn energetische lichaam altijd mee te nemen in mijn dagelijkse self-care. Wat keer op keer blijft belonen.

Het leven is zacht en prachtig, en Carmen haar heling was een prachtig lichtpunt op deze weg terug naar huis. De weg vol lessen die trouwens heerlijk door blijven rollen, het hele leven door. Maar nu zie ik dit als een prachtige leerschool, een speelveld en een blessing. Ik voel mij thuis in dit zachte, speelse, passievolle en liefdevolle leven. Ik laat mij meenemen door alle golf bewegingen in deze gigantische oceaan van energie en vorm.

Carmen bied een zachte en veilige bedding met haar zijn en zet prachtig werk neer met haar lichtteam. Deze heling is een gigantisch cadeau geweest. Wanneer je je geroepen voelt zal ik het je met zoveel liefde aanraden. Ga er met open armen in en ontvang wat het jou te geven heeft.

Het leven lacht je toe.

Veel liefs, Hannah

Hannah maakt prachtige ontwerpen voor tattoeages en logo’s/symbolen. Volg haar werk via deze link. Klik hier.