♡ Volg je hart want dan klopt het.

Soms geeft het leven (het universum) je signalen die zo helder zijn als glas, soms zijn ze oncomfortabel, of je ziet ze (nog) niet. Tekens die voorbij vorm en tijd gaan, die rechtstreeks uit je ziel komen. Ze komen op ons pad, via een reis, door een boek open te slaan of doordat iemand in je leven komt. Je lijf reageert direct als het gebeurt. 

Via een dierbare vriendin ben ik in contact gekomen met Carmen, begin augustus ben ik gestart met het Golden Healing traject. Deze ervaring bood een opening naar innerlijke stukken in mijzelf, stukken die ik onvoldoende wilde aankijken, had geheeld. Mijn geboortetrauma, het hiervan bewust zijn dat ik dit had ervaren, hoe klein ik was, was niet voldoende. Meteen bij de 1e healing sessie zag Carmen dat het geboortetrauma nog opgeslagen was in mijn lichaam. Iets ‘ouds’ mocht worden losgelaten, iets nieuws wilde geboren worden, het licht zien.

Carmen heeft mij aangemoedigd om mijn innerlijke stukken toe te laten en mij over te geven aan onverwerkte emoties. Ook om het te doorvoelen en het ruimte te geven, er naar te kijken zonder oordeel, het volledig te accepteren, omarmen en loslaten. Mijn donkere schaduwkanten te transformeren naar het licht. Zonder schaduw geen licht, zonder nacht geen dag. In iedere schaduwkant zit een lichtkant verborgen. Alles is verbonden. Precies dat geeft ons de levenslessen die we nodig hebben voor onze heelwording. Door meerdere lagen in mij af te pellen, ben ik gekomen tot de kern, wie ik mag zijn, wie ik ben. Ze leerde mij de sprong van angst & controle naar liefde & vertrouwen te maken en te leven! 

De healing sessies zijn magisch en liefdevol begeleid door Carmen, waarbij aandacht centraal staat en tijd geen rol speelt. Ze verbindt je met je krachtdier(en), je zielsmissie, brengt je terug naar vorige levens en geeft boodschappen door van het universum. Dit geeft een gevoel van (h)erkenning en thuiskomen bij jezelf.

Zowel tijdens als na het Golden Healing traject voel ik mij lichter, veiliger, meer in balans, zo vrij als een vogel en weet ik dat ik kan vertrouwen op mijn intuïtie.  Elke nieuwe fase brengt uitdagingen, vragen en groei met zich mee. En in iedere uitdaging in het leven zit een les verscholen, ik zal een manier vinden om in vrede en vertrouwen te balanceren en een antwoord te vinden. 

Dankjewel lieve Carmen, voor al je wijze en liefdevolle levenslessen, inzichten & onze prachtige helende reizen, cadeautjes van het universum! Jouw puurheid, energie, magische krachten, maar bovenal de liefde die jij deelt en uitstraalt heeft me geraakt en ontroert me nog steeds. De wereld heeft behoefte aan lichtjes zoals jij. Dank voor wie je bent en dat je ook zoveel van jezelf hebt laten zien en voor hoe je mij hebt gezien.

Ik heb erg genoten van onze healing sessies en alle heerlijke vegan zoetigheden uit eigen keuken! Ik ben ontzettend dankbaar dat je op mijn pad gekomen bent. Ik gun iedereen een reis vol inzichten bij Carmen, in de diepe afdaling naar jezelf ligt een gouden schat te wachten. ♡ Ik ga mijn hart volgen, want ik weet dat het klopt. 
Liefs, xxxLieve 

Foto: het rauwe randje wat staat voor verbondenheid, omarm en vindt de balans in het licht en het donker. In iedere schaduwkant zit een lichtkant verborgen. Transformeer en je verlicht.