WAUW! Wat een mooie RECENSIE. 😍 Ik voel me onwijs dankbaar. ❤ Bedankt Michael! Het traject met jou was GOUD!

“Carmen heeft mij nu al 3x gevraagd om een recensie te schrijven. Elke keer zei ik volmondig ja, maar kwam het er niet van. Waarom? Ze heeft namelijk fantastisch ‘werk’ geleverd, mij super begeleid in mijn proces en mij energetisch weer als een klokwerk laten tikken. Ik weet hoeveel een recensie kan betekenen. Ervaring en lovende woorden van iemand anders, zeggen zoveel meer. Ik vertel iedereen vol passie en energie over Carmen en wat zij voor mij heeft betekend, en nog steeds betekend! Ik ben een wandelend en lichtgevend reclamebord voor Carmen en haar healings. En toch voel ik weerstand zodra ik denk aan het typen van recensie. Waarom? Omdat het te groot voelt!

Mijn gevoel van dankbaarheid krijg ik helemaal nooit in een recensie gefrot. Niet op papier en niet in een video. Dus heb ik een compromis te maken, wetende dat ik minder zal overbrengen dan ik graag wil. Daarnaast heb ik trouwens ook een hekel aan kaders en laptops. Dit gezegd hebbende, is het goed te beseffen dat ik over al deze weerstanden heen stap en nu toch die recensie zit te typen. Zo graag wil ik dan toch Carmen helpen om haar bereik te vergroten, om met meer mensen in aanraking te komen die zij mag én kan helpen.

De liefde en energie die ik van Carmen heb mogen ontvangen om innerlijke stukken van mijzelf te helen, is intens en warm. Ik vind dat ik zelf als coach de verantwoordelijkheid heb om mijn innerlijk werk te verrichten, om verantwoordelijkheid te nemen voor mijn gedrag en de impact die dat heeft op de mensen in mijn omgeving. Gedurende mijn reis van innerlijke werk ontmoette ik Carmen, op een bijzondere manier trouwens! Leuk verhaal, moet je zeker eens even vragen aan haar! Direct was er een klik, ik zag en voelde iets in haar wat ik ook wilde! Energie, passie, spontaniteit en liefde. Ze zei dat ze mij kon helpen, en daar was niets van gelogen. Na wat twijfelen besloot ik toch om een eerste sessie met Carmen te plannen. En wauw, wat een ervaring!

Ik kon toentertijd nog best veel in mijn hoofd zitten en dan kostte het mij ontzettend veel moeite om daar weer uit te komen. Carmen manoeuvreerde daar met gemak en souplesse omheen, binnen enkele minuten was ik in mijn lichaam aanwezig en waren we aan het werken aan hetgeen er echt toe deed. Aan de stukken, emoties, trauma’s en overtuigingen die mij beperkte. Die stukken waarvan ik al wist dat ze mij niet meer diende, maar mij nog steeds op mijn plek hielden. Het weten was niet voldoende. Ik had het nodig om het te doorvoelen, om het ruimte te geven en om de wonden die eronderuit kwamen, te helen.

Het helen vroeg om aandacht, oordeelvrije aandacht en compassie. Geduld en soms woorden van bemoediging. Samengevat zou ik zeggen; onvoorwaardelijke liefde. Dat is wat ik nodig had om mijn laatste kind- en traumastukken te kunnen helen. En dat is precies wat Carmen mij gegeven heeft. Dit levert mij vandaag de dag een enorme vrijheid op. Een gevoel van vrij te zijn van zware, donkere en remmende stukken die ik al jarenlang meedroeg. Ik beweeg een stuk lichter door het leven, met meer vreugde, passie en zelfliefde. Ik heb van Carmen mogen leren wat zelfliefde en zelfzorg is en hoe ik mezelf dat kan geven. Ik heb ook geleerd hoe ik het kan ontvangen. Ik ben Carmen hier eeuwig dankbaar voor.

Ik gun iedereen het om met Carmen in aanraking te komen. Lees jij deze recensie omdat je niet zeker weet of Carmen wel is wat je nodig hebt, of omdat je nog twijfelt? Dan zeg ik tegen jou: Gun het jezelf, Carmen is een geschenk, jij hoeft het enkel nog te ontvangen.”

Liefs, Michael

Wil jij ook een reis maken naar verlichting in liefde met jezelf? Stuur dan een mailtje naar carmen@so-cee.com . Ik kijk uit naar je bericht en het bijzonder mooie avontuur dat we samen gaan bewandelen. Voor meer informatie kun je op deze link klikken.