Een tijdje geleden kreeg ik van mijn power Coach Sophie Bruers Gertner van Irresistible You, de onweerstaanbare Ginger Joy reep van Norman’s. Omdat ze weet dat het lastig is om zomaar even een lekker gezond glutenvrij tussendoortje te vinden is, werd ik extra blij van dit verwen momentje. De reep vond ik zo fantastisch lekker dat ik Norman’s een berichtje stuurde.

Niet alleen omdat ik benieuwd was naar de andere smaken maar zeker naar het verhaal achter deze repen.  En dat is mooi geloof me! (the short story lees je hier) Lees hier mijn snackie review (+- 170 kcal per reep) op een rij. Speciaal voor Norman’s heb ik er even wat ‘oh my goodness’ quotes bij gepost:

>> Ginger Joy: ‘Gewaagde mix van heerlijke melkchocolade, de tintelende smaak van zoete gember gecombineerd met fijngehakte kokosnoot en gepofte amarant.’ > Joh! Die gember en crisp maakt deze reep zeker uitdagend lekker. Bij een kopje thee en als shocking 4 uur ‘cup a s…’ uuuh ik bedoel; ‘snack a bar’, is dit de absolute top!

Ginger is cool! It is the most unique hair color in the world and looks amazing with each skin.

Besides ginger has a special taste and is a amazingly good foodie helping (me! and everyone else) health issues flying away.
God bless the ginger!

>> Barberry Bliss: ‘Zachte, witte chocolade die plotseling wakker wordt door zongedroogde berberisbessen, zonnebloempitten en gepofte amarant.’ > Als je hier niet heerlijk van wakker schrikt in positieve zin, dan weet ik het ook niet meer. 😉

“Waking up with you B.Berry Bliss, is like we are at the beach while you are kissing …
my soft sun touched salty lips.”

>> Goji Gogo: ‘Heerlijke mix van pure chocolade, sappige goji bessen, pompoenpitten, gepofte quinoa en amarant, met een vleugje specerijen.’ > Deze bekroon ik ook wel tot de guilty ultimate leasure. Een beetje ondeugend lekker. Voor een echt verwen plus momentje. 🙂

You goji go go! Why? Because you take care of our world, our nature, our people.
Norman’s you are great!! Xx SO CEE