De feestdagenmaand komt er weer aan. Sinterkerst gaan we waarschijnlijk allemaal vieren en wat geeft dit soms de onnodige stress. Toch?! Wat gaan we dit jaar weer maken? Recepten waarbij we uren in de keuken moeten gaan staan ploeteren zodat we niet meer kunnen genieten van de aanwezigheid van onze gasten?

Of kiezen we voor culinaire hoogstandjes welke makkelijk te bereiden zijn en waarvan iedereen denkt: ‘Hey, dat was leuk. Dit doen we volgend jaar weer! Ik heb niet eens in immens grote boodschappenkar gevuld.’ Nog 2 positieve punten daaraan: geen voedselverspilling en een behouden budget! 🙂

SO CEE inspireert jullie de komende weken met leuke en makkelijke recepten voor de feestdagen.

socee.lifestyle.blog.recept.glutenvrij.tomatensalsa.coquille.1Enjoy lieve mensen en laat de goedheilig man maar komen met zijn paars/wit/regenboogkleurige pieten.

Ik vind het allemaal oké zolang hij maar wat glutenvrije chocolade pepernoten brengt 😉

SO: Maak deze heerlijke coquilles gebakken in olijfolie, gekruid met citroenpeper & zout. Aan weerszijden om en om 1 minuut bakken op hoog vuur. De pan moet écht heet zijn. Dus 2 minuten per kant in totaal. De coquilles haal ik op de markt daar zijn ze vers en goedkoop!

socee.lifestyle.blog.recept.glutenvrij.tomatensalsa.coquille.8

De tomatensalsa maak je heel makkelijk door 2 handjes rucola sla te mixen met 2 tenen franse knoflook, een half bakje cherry tomaten en rode peper. Persoonlijk houd ik van pittig dus ik gebruik er 2. Pureer alles met de staafmixer en kruid eventueel met zeezout. Schep de salsa b.v. in een uitgesneden paprika of misschien heb je een leuke Sinterkerst vorm thuis? Wat jij leuk vindt natuurlijk! Hohoho, smakelijk!

socee.lifestyle.blog,recept.glutenvrij.tomatensalsa.coquille.6