LUDIDI. The guy behind the Phyto Juice. Een tijdje terug deed ik dus een geweldige work-out bij hem in Maastricht. Een soort aapje voelde ik me. Vrolijk, bijna op mijn borst kloppend, trots dat ik daar mocht trainen. En een sapje mocht maken voor zijn sport maatjes. 🙂

Nu heeft Dr. Ludidi zoveel talent naast dat hij mega sterk is en super FODMAP good products kan maken. Naast de juices en chocolade, schittert hij nu ook van het video scherm bij de Vondelgym. Hij deelt zijn kennis over voeding en wetenschap middels toffe content waar je echt versteld van staat. Check dit: Nutrition Nerds – The Video. Want deze man; he knows how the cookie crumbles. En in deze eerste video: hoe het nu echt zit met eiwitten. SO check zijn video, ben geen ei-hoofd, neem aan die enorme fijne weetjes (haha klein grapje van kleine ik!) en maak mijn nieuwe juice sappie nog als je zin hebt met een shot of the Dr. Green Phyto Juice. Ciao!! Xx SO CEE

Recept: Ananas vers + cacao 1 eetlepel + shot Phyto Juice Green + shot water + 2 bladeren boerenkool voor echte kracht power!