Met een verlangen keek ik naar sterren 

Als naar een thuis buiten mijn bereik 
In de ogen van Carmen kwam ik een waarheid tegen 
Je bent al thuis  

Lieve Carmen, 

Ik kwam bij jou met het intense verlangen mijn zielenpad te lopen, de vreugde van het leven weer te hervinden en patronen te doorbreken die generaties lang in mijn familie hebben gebroeid.  

Na deze prachtige reis samen, kwam ik nog zoveel meer tegen. Het was een groot feest om de lichte en donkere stukken met jou te delen. Vanuit een kern van acceptatie, wilskracht en vertrouwen kon ik aankijken wat aandiende. Steeds meer begon ik te beseffen dat ik het allebei kan dragen. Mijn hele zijn. Ik werd steeds sterker, energieker en bovenal.. liefdevoller. 

Als ik kijk naar de afgelopen maanden, is liefde nog altijd de kern geweest van alles dat mij drijft. Ik kan mezelf liefde schenken als een comfortabele deken en daardoor met meer liefde in de wereld staan. Ik zie eindelijk dat mijn ziel precies de ervaringen opdoet die het nodig heeft en ben dankbaar voor de nieuwe kijk die ik op het leven heb opgedaan. Steeds meer valt op zijn plek. 

Loslaten, transformeren, afpellen om de kern te zien van wat wij werkelijk zijn. Het was magisch en ik kan je niet genoeg bedanken dat je mijn ogen en hart hebt geopend.  

Daarnaast hebben we ontzettend kunnen lachen. Jij herinnert mij aan het kosmische grapje (en ja die komt vast een keer op een tegeltje ;p). Samen lekker kunnen klunzen en er gewoon heel erg van genieten als het nét (of heel veel) anders gaat dan verwacht. Wat heerlijk om dat perfecte plaatje los te laten en helemaal onder te dompelen in een speels bestaan.  

Als ik terugdenk komt er automatisch een enorme glimlach op mijn gezicht. Omdat de wensen die ik had voor het traject ook bijna grappig lijken door de illusies die ze met zich meedroegen. Ik liep mijn zielenpad al, vreugde is zien en patronen doorbreek je je hele leven lang (en niet alles hoeft à la minute).  Maar ook en vooral omdat jouw heerlijke vrije, liefdevolle, pure zijn een groot licht in de wereld straalt.  

En in dat licht, begon ik mijn zielsmissie steeds meer te zien en leven. Ik kan mij zelfs herinneren dat ik in vertwijfeling bij een sessie een tekening aan je liet zien en zei dat ik echt geen idee had wat ik hier op aarde kwam doen. Met grote ogen keek je naar mij en toen naar de tekening. Dat was genoeg 

Het leven begint te voelen als een broodkruimelspoor die mijn hart graag wil oppeuzelen (net als jouw heerlijke taartjes!). Lieverd, jij bent een spiegel van de sterren, ons kosmische en aardse bestaan in één. Zonder dualiteit. Zonder versperringen. Een en al liefde. Daardoor voel jij als thuis en mocht ook ik eindelijk thuiskomen. 

Dankjewel omschrijft niet het gevoel dat ik heb naar deze gouden reis en jou. Het is veel meer dan dat. Het is onvoorwaardelijke liefde  

Heeeeele dikke knuffel!! Aranka

Aranka maakt prachtige Totum Art works en Soul Art works. Hierbij channeled ze het totem dier en/of het proces van de ziel die ze vertaald in prachtige beelden. Het is echt een aanrader om haar werk te bekijken en een mooi item voor jezelf of iemand cadeau te geven. Klik hier om naar haar website te gaan.